Leer schilderen als Bob Ross!

Bob Ross Workshop

Wie kent Bob Ross niet! De flamboyante schilder was wekelijks op de televisie te zien met zijn iconische haar en prachtige schilderijen. Het succes van zijn serie kwam vermoedelijk door Bob Ross zelf. Hij was een opvallende persoonlijkheid en zat boordevol vriendelijke uitspraken. Zo duidde hij een boompje dat hij zojuist had geschilderd bij voorkeur aan als een “happy little tree”. Het boompje was echter pas écht vrolijk als Ross er nog een boompje naast schilderde, immers: “even a tree should have a friend”. Ook wolkjes hadden volgens Ross vrienden nodig.

Prijs: € 50,00 per persoon

Wat gaan jullie doen?

Wij laten in deze workshop een expert op het gebied van ‘Bob Ross schilderen’ komen naar ons proeflokaal. In de workshop maken deelnemers onder begeleiding van een docent een schilderij in de stijl van Bob Ross: vrolijke landschapjes met “happy accidents” en “friendly trees”. De workshop duurt circa 2 uur en wij serveren koffie en thee. Eventueel is het ook mogelijk om drankjes of hapjes erbij te bestellen.

Voor wie is het?

De workshop is voor iedereen en te boeken vanaf 10 personen. Bedrijven, verenigingen, collega’s, vrienden, familie, iedereen kan de workshop voor haar of zijn eigen groep organiseren. Het proeflokaal wordt volledig vrij gehouden voor jullie groep zodat je een gezellige middag of avond kan beleven. Een combinatie van lekker creatief bezig zijn in een warm proeflokaal waar je lekkere drankjes kunt bestellen. Het ideale uitje als je het ons vraagt!

Prijs: € 50,00 per persoon

DE NIEUWE BOURGONDIËR

WORKSHOP AANVRAGEN

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Betaalmethode*
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.