Maak nu in ons proeflokaal een prachtig bloemstuk onder begeleiding van een professionele bloemiste!

Bloemschik Workshop

Beleef nu vanaf 8 personen een Bloemschik Workshop van Rons Bloemensjop in ons proeflokaal. Wij serveren koffie, thee en wat lekkers bij de workshop. Eventueel is het ook mogelijk om extra drankjes zoals wijntjes, cocktails of andere drankjes te bestellen.

Prijs: € 40,00 per persoon

Wat kan je verwachten?

Bij Rons Bloemensjop maken professionele bloemisten de prachtigste boeketten en plantenstukken. Zij willen nu mensen de gelegenheid geven om dit ook in een workshop te leren. Je gaat met je groep allemaal een mooi bloemstuk met elkaar maken. Uiteraard worden alle bloemen verzorgd en zal de workshop geheel onder begeleiding van een professionele bloemiste staan. Wij zullen voor koffie, thee en wat lekkers zorgen. De workshop duurt circa 2 uur.

Voor wie is het?

De Bloemschik Workshop is voor iedereen te boeken vanaf 8 personen. Je kan de workshop volgen met je collega’s, vrienden, familie of wie dan ook. Iedereen mag meedoen, er zit geen leeftijdsminimum aan. De workshop is dus voor iedereen die weleens een prachtig bloemstuk wil maken en deze krijg je uiteraard ook mee naar huis.

DE NIEUWE BOURGONDIËR

WORKSHOP DIRECT BOEKEN

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Betaalmethode*
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.