Leer het ultieme bakje koffie te zetten met mooie patronen!

Barista Workshop

Heb je altijd al willen leren hoe je een perfecte Espresso, een mooie Latte Macchiato of een overheerlijke cappuccino moet maken?
In onze Barista workshop krijgt je gelegenheid om zelf met een professionele espressomachine te werken en te ervaren hoe het is om als barista lekkere koffie te maken.

Prijs: € 50,00 per persoon

Wat ga je doen?

We leggen de fijne kneepjes van het Barista vak uit en we leren je waar koffie vandaan komt. Je leert hoe de espressomachine werkt en waarom goed gebruik van de bonenmaler essenteel is. En uiteraard ga je zelf verschillende koffie’s bereiden. Zo krijg je meer kennis over koffie en trainen we je vaardigheden.

De workshop duurt circa 2 – 2,5 uur. Iedereen krijgt uiteraard koffie, maar eventueel ook water en thee. Verder serveren we er nog wat lekkers bij. Eventueel is het mogelijk om in het proeflokaal te blijven na de workshop om een wijntje, cocktail of biertje te drinken.

Voor wie is het?

De Barista Workshop is te boeken voor groepen vanaf 8 en maximaal 14 personen. Iedereen kan de workshop boeken. Bedrijven, verenigingen, organisaties, vrienden, familie, collega’s en noem maar op. Verder is de workshop voor alle leeftijden.

Prijs: € 50,00 per persoon

DE NIEUWE BOURGONDIËR

WORKSHOP AANVRAGEN

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Betaalmethode*
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.