Cocktail Workshop

Zijn jullie op zoek naar een leuke en interactieve workshop? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij organiseren zowel Cocktail Workshops in ons proeflokaal als op locatie.

Je leert van onze eigen mixologist alles over diverse cocktails, de bar tools waarmee je ze kan maken en je gaat je eigen cocktail van A tot Z maken. Wij hebben in ons proeflokaal alle dranken, spullen en tools bij de hand zodat jullie een te gekke workshop hebben.

Verwacht dus een super gezellige, maar ook leerzame, workshop!

Bij de workshop is het mogelijk om een borrelplank te bestellen. Dit kunnen we van te voren in overleg aanbieden mocht daar interesse voor zijn. Ook andere wensen kunnen uiteraard doorgegeven worden zoals muziek afspeellijsten, een bubbel vooraf, een verassing voor de bride to be of wat dan ook!

Cocktail Workshop in ons proeflokaal:

€ 24,95 per persoon (inclusief hapjes)

Cocktail Workshop bij jou op locatie:

€ 29,95 per persoon (exclusief hapjes en eventuele reiskosten)

Neem contact met ons op voor je Cocktail Workshop!

GIN-TONIC WORKSHOPS

Wil jij de ultieme Gin-Tonic leren bouwen? Dan komen we graag bij jou langs om een workshop te geven. Want welke tonic moet nou bij welke Gin? En wat voor fruit of kruiden moet je in je Gin-Tonic doen? Deze vragen krijg je tijdens de informele en gezellige workshop allemaal beantwoord!

Je gaat bij de workshop 3 Gin-Tonics maken. Wij nemen de Gin, tonic, kruiden, fruit, glazen en zelfs nog enkele verrassingen mee. Verder zal onze Gin expert je alles vertellen over de wereld van Gin en je begeleiden bij het maken van de ultieme Gin-Tonic!

Gin-Tonic Workshop in ons proeflokaal:

€ 24,95 per persoon (inclusief hapjes)

Gin-Tonic Workshop bij jou op locatie:

€ 29,95 per persoon (exclusief hapjes en eventuele reiskosten)

Neem contact met ons op voor je Gin-Tonic Workshop!

PROEVERIJEN BIJ JOU OP LOCATIE

Ook kunnen wij een wijn, bier of whisky proeverij bij jou op locatie doen. Dit doen we zowel voor kleine groepen (vanaf 4 personen) als voor grote groepen (geen maximum aantal). Wij komen met de wijnen, bieren of whisky’s én uiteraard glazen. Jij hoeft zelf alleen de locatie, mensen en hapjes te regelen. Verder nemen wij genoeg spullen mee om een leuke en interactieve proeverij te houden.

Vraag nu de prijs bij ons op!

Neem contact met ons op voor een proeverij bij jou op locatie!

HET LAATSTE NIEUWS

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang elke week als eerste nieuws over aankomende themaproeverijen, workshops, acties, aankondigingen en nieuwe producten. Verder zullen we bijzondere verhalen en achtergronden van onze producten delen. Tot slot zal er ook de wekelijkse column van Niels te lezen zijn.

Naam(Vereist)