Maak overheerlijke Bonbons in ons proeflokaal met een chocoladelikeurtje als toetje!

Workshop Bonbons maken

Alle deelnemers maken hun eigen bonbons naar eigen smaak en voorkeuren. In de workshop werken we met puur, melk en witte chocolade van het Belgische topmerk Callebaut. Deze professionele kwaliteit chocolade  van Callebaut is helemaal glutenvrij, en de pure chocolade is ook lactose vrij.

Prijs: € 40,00 per persoon (inclusief koffie, thee, water en een chocoladelikeurtje)

Wat kan je verwachten?

In deze ruim 2 uur durende workshop gaan we direct aan de slag met het maken  van de heerlijkste bonbons met diverse vullingen helemaal naar je eigen wensen. In de workshop werken we met de originele patisserie bonbonsmallen. En als extraatje gaan we ook de verrassend lekkere gekarameliseerde pindarotsjes maken. Wij maken helaas geen chocoladeletters. Tijdens de workshop mag je proeven en snoepen en wij zorgen ervoor, dat aan het einde van deze workshop,  iedere deelnemer  2 dozen ( ca. 500 – 600 gram) van de door uzelf gemaakte bonbons mee naar huis kan nemen.

Voor wie is het?

Iedereen mag deelnemen, alleen moet je wel boven de 18 zijn voor het chocoladelikeurtje. Een leuke, gezellige, creatieve en smakelijke workshop voor bedrijven, verenigingen, organisaties, vrienden, familie of wie dan ook. De workshop is vanaf 10 personen te boeken.

DE NIEUWE BOURGONDIËR

WORKSHOP DIRECT BOEKEN

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Betaalmethode*
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.