Retourneren en ruilen

Niet tevreden? Je kunt het product binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Uiteraard gaat het hier om producten die niet beschadigd zijn, ongeopend zijn en in de originele verpakking zitten. De retourformulieren worden bij je bestelling meegeleverd.

Je kunt het product (kosteloos) terugbrengen naar onze winkels bij jou in de buurt.

Het is niet mogelijk om te retourneren indien de producten:

  •  gepersonaliseerd zijn door bijvoorbeeld zelfgemaakte etiketten;
  •  snel kunnen bederven of verouderen;
  •  uit de ‘Last Minute’ sectie komen.

Bezorgen & afhalen

Voordat je afrekent, kun je een keuze maken om de bestelling thuis te laten bezorgen op een adres in Nederland of om het af te halen.

Afhalen in de winkel? Géén verzendkosten! Je bestelling is binnen een week af te halen, tenzij anders afgesproken met de winkel. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling afgehaald kan worden.

We bieden ook het gemak van thuisbezorgen, of om een cadeau op een ander adres te laten bezorgen. Je bestelling wordt binnen 2 werkdagen verwerkt, en je wordt per e-mail op de hoogte gebracht wanneer de bestelling wordt geleverd. Houd er rekening mee dat jouw bestelling alleen afgegeven mag worden aan iemand van 18 jaar of ouder. De bezorger van PostNL zal vragen naar een geldig legitimatiebewijs of naar je iDIN. Tevens is het niet meer toegestaan om de bestelling af te laten leveren bij de buren. Indien je niet thuis bent gaat de bestelling direct naar een PostNL afhaallocatie.