Onze geschenkenfolder met tientallen mogelijke relatiegeschenken en kerstcadeaus staat nu online!

Klik nu hier om onze geschenkenfolder te zien met ook nog eens prijzen erbij vermeldt!

Geschenkenfolder 2023

HET JUISTE GESCHENK

RELATIEGESCHENKEN

Relatiegeschenken zijn een populaire manier om zakelijke relaties te versterken. Wij hebben talloze relatiegeschenken die bestaan uit een verscheidenheid aan dranken, zoals wijn, whisky, bier, gin of champagne. Maar wij kunnen deze uiteraard altijd aanvullen met food-artikelen zoals nootjes, kazen, worsten, et cetera. Ook kunnen wij de relatiegeschenken aanvullen met non-food artikelen zoals glazen, accessoires, et cetera.

De relatiegeschenken zijn vaak verpakt in mooie cadeauverpakkingen, zoals een houten kist of een luxe geschenkdoos. Deze verpakkingen kunnen ook worden voorzien van een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. De dranken zijn vaak van hoge kwaliteit en worden geselecteerd in samenspraak met de klant.

Onze relatiegeschenken kunnen worden gegeven aan klanten, zakenpartners of medewerkers. Ze zijn geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals een jubileum, een opening van een nieuwe vestiging, kerst, Vaderdag, verjaardagen of als dank voor een geslaagde zakelijke deal.

Het geven van relatiegeschenken kan een goede manier zijn om uw bedrijf te profileren en een positieve indruk achter te laten bij de ontvanger. Helemaal als je de relatiegeschenken volledig personaliseert. Het is wel aan te raden om hierbij rekening te houden met eventuele alcoholbeleid van je bedrijf en ook respectvol om te gaan met de verschillende culturen en wetgeving rondom alcoholgebruik van de ontvangers.

Wij denken ook altijd graag mee voor Kerstpakketten! Kerspakketten of relatiegeschenken die vaak aan werknemers, klanten of zakenpartners worden gegeven tijdens de feestdagen van Kerstmis zijn elk jaar een terugkerend thema. Het is altijd lastig om je medewerkers of collega’s weer te verassen. Hierin denken wij graag mee. De kerstpakketten bevatten vaak een selectie van verschillende producten uit ons assortiment, zoals dranken, cadeauartikelen maar ook andere food en non-food artikelen.

GEPERSONALISEERDE RELATIEGESCHENKEN

PRIVATE LABEL

Bij ons kun je ook private label flessen bestellen. Dit betekent dat je je eigen flessen volledig naar eigen ontwerp kunt laten maken door ons. Dit kan met zowel diverse likeuren, wijnen als bieren:

LIKEUREN

De Bourgondisch Papendrecht likeuren (in de smaken Boterbabbelaar, Koffie likeur = Haags Hopje en Rum likeur).

  • Deze likeuren zijn verkrijgbaar in de mooie apotheekflessen met zeefdruk en te bestellen vanaf 60 flessen per smaak.
  • Eventueel zijn de likeuren ook beschikbaar in de mooie apotheekflessen met etiket en dan te bestellen vanaf 18 flessen per smaak.
  • Prijs: € 10,00 ex btw (inclusief ontwerpkosten)

WIJN

  • Private label wijn (zowel wit, rosé als rood mogelijk). Met jouw input ontwerpen we een gepersonaliseerd etiket van jouw bedrijf, vereniging, organisatie of wat dan ook! Te bestellen vanaf 60 flessen per soort mogelijk.
  • Prijs met etiket: € 5,00 ex. btw (inclusief ontwerpkosten)
  • Prijs met zeefdruk: € 7,50 ex. btw (inclusief ontwerpkosten)

BIER

  • Private label bier (blond, tripel of witbier mogelijk).
  • Met jouw input ontwerpen we een gepersonaliseerd etiket van jouw bedrijf, vereniging, organisatie of wat dan ook! Te bestellen vanaf 60 flessen per soort mogelijk.
  • Prijs met etiket: € 3,00 ex. btw (inclusief ontwerpkosten)

PERSONALISEER

RELATIEGESCHENKEN OP MAAT

Zit jouw ideale relatiegeschenk er niet tussen? We bespreken graag de mogelijkheden!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.