PROEF HET ZELF

PROEFLOKAAL

‘’In ons warme en sfeervol ingerichte proeflokaal kan je van twee tot een groep van wel twintig personen genieten van een heerlijke proeverij. In het proeflokaal kom je helemaal tot rust waar je kan genieten van de lekkerste bieren, wijnen en dranken.

ONTDEK HET ZELF

PROEVERIJEN

Bij een proeverij zitten standaard kleine versnaperingen inbegrepen, maar uiteraard is er ook de mogelijkheid om een borrelplank erbij te bestellen. Daarnaast kan je na afloop van de proeverij ook nog eens a la carte een drankje bestellen van ons wekelijks wisselende drankenkaart.

Wij bieden diverse soorten proeverijen aan. Een proeverij duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Een proeverij bevat altijd enkele kleine versnaperingen naast de te proeven dranken. Er is ook gelegenheid om een uitgebreide borrelplank erbij te bestellen. Onderstaand tref je de diverse soorten proeverijen aan.

Het proeflokaal is alleen op reservering geopend. Er is dus geen open inloop.

ONTDEK HET ZELF

MAAK EEN KEUZE

ONTDEK HET ZELF

BIER

Bij de bierproeverijen kan je de keuze maken uit verschillende type proeverijen en arrangementen. Onderstaand kan je de verschillende type proeverijen zien.

Proef de Bierwereld:
Proef een selectie aan verschillende stijlen bieren die de bierwereld kent.

Blond of Pale Ale:
We laten alleen maar blonde bieren proeven. Hieronder kunnen alle stijlen vallen die ‘bleek’ van kleur zijn. Denk aan tripel, blond, weizen, IPA, et cetera.

Donker en Vatgerijpt:
We laten alleen maar donkere bieren proeven. Hieronder kunnen alle stijlen vallen die ‘donker’ van kleur zijn. Denk aan dubbel, quadrupel, barley wine, stout, vatgerijpt, et cetera.

Lekker Lokaal:
Proef diverse bieren uit de regio. De naam zegt zoals het is, gewoon lekkere bieren uit onze regio.

IPA, kom er maar mee:
De populariteit van de bierstijl Indian Pale Ale (IPA) kenmerkt toch wel de bierrevolutie van de afgelopen jaren. We laten diverse soorten IPA’s proeven. Van West Coast tot New England.

ONTDEK HET ZELF

WIJN

Bij de wijnproeverijen kan je de keuze maken uit verschillende type proeverijen en arrangementen. Onderstaand kan je de verschillende type proeverijen zien.

Around the World:
Je proeft een selectie wijnen uit de gehele wereld waarbij de helft uit witte en de andere helft uit rode wijnen bestaat.

Rood:
Je proeft een selectie wijnen uit de gehele wereld waarbij je alleen rode wijnen te proeven krijgt.

Wit:
Je proeft een selectie wijnen uit de gehele wereld waarbij je alleen witte wijnen te proeven krijgt.

Rosé:
We gaan volledig op de rosé tour!

Dessert:
Je proeft een selectie dessertwijnen uit de gehele wereld. Van port tot een bijzondere eiswein.

ONTDEK HET ZELF

WHISKY

Bij de whiskyproeverijen krijg je sowieso 5 rondes met proefglaasjes van 3.5cl per persoon. Onderstaand kan je de verschillende type proeverijen zien.

Around the World – Comfort:
Je krijgt een selectie whisky’s te proeven die uit de gehele wereld kunnen komen. Van Schotland tot Amerika tot aan Japan aan toe.

Around the World – Premium:
Je krijgt een selectie premium whisky’s te proeven die uit de gehele wereld kunnen komen. Van Schotland tot Amerika tot aan Japan aan toe.

Schotland – Comfort:
We gaan de diverse Schotse regio’s af en je proeft een selectie whisky’s uit deze regio’s.

Schotland – Premium:
We gaan de diverse Schotse regio’s af en je proeft een selectie premium whisky’s uit deze regio’s.

ONTDEK HET ZELF

RUM

Bij de rum proeverijen krijg je sowieso 5 rondes met proefglaasjes van 3.5cl per persoon. Onderstaand kan je de verschillende type proeverijen zien.

Around the World – Comfort:
Je krijgt een selectie rum te proeven die uit de gehele wereld kunnen komen.

Around the World – Premium:
Je krijgt een selectie premium rum te proeven die uit de gehele wereld kunnen komen

DE MOGELIJKHEDEN

VERGADEREN / VRIJMIBO

Ons proeflokaal is ook te boeken als ruimte voor vergaderingen, trainingen, bijeenkomsten en cursussen. Je kan dan met je bedrijf, afdeling, vereniging, bestuur of team in een bijzondere omgeving vergaderen. We hebben een 55 inch TV hangen waarop presentaties gegeven kunnen worden. Verder is er een mogelijkheid om water, koffie en thee tijdens de vergadering te nuttigen. En wat is een betere afsluiter om na de vergadering af te sluiten met een lekker wijntje of biertje a la carte? Of wil je juist een georganiseerde proeverij na afloop? Alles kan!

DE MOGELIJKHEDEN

OP AANVRAAG

Uiteraard zijn wij altijd flexibel. Wil je een specifieke soort proeverij boeken die niet bij de bovenstaande opties staat? Neemt dan contact met ons op.

DE MOGELIJKHEDEN

BOB ARRANGEMENT

U kunt altijd aangeven dat u een bob arrangement wil. Dit betekent dat u de helft van de geschonken hoeveelheden krijgt. Dit betekent uiteraard ook dat u de helft van de prijs betaald.

DE MOGELIJKHEDEN

AFHUREN PRIVÉ GROEP

Wil je met een groep het proeflokaal afhuren voor een privé proeverij? Dit is uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op alles door te bespreken en wij sturen je direct een offerte. Let wel op, het proeflokaal is alleen af te huren als de gewenste dag nog vrij is.

DE MOGELIJKHEDEN

MAATWERK

In het proeflokaal zullen wij ook regelmatig wijnboeren, bierbrouwers en andere experts op het gebied van onze producten langs laten komen om speciale themaproeverijen, masterclasses of workshops te geven. Zo denken wij alvast aan een Gin-Tonic proeverij, Cocktail Workshops of een masterclass over Schotse whisky.

Houdt onze agenda bij voor alle bijzondere activiteiten die wij in het proeflokaal organiseren.

HET LAATSTE NIEUWS

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang elke week als eerste nieuws over aankomende themaproeverijen, workshops, acties, aankondigingen en nieuwe producten. Verder zullen we bijzondere verhalen en achtergronden van onze producten delen. Tot slot zal er ook de wekelijkse column van Niels te lezen zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.