Vergaderen in ons proeflokaal?

Ons proeflokaal is te huur voor allerlei soorten vergaderingen. We hebben een 55-inch TV hangen met een HDMI kabel, Chromekast, Bluetooth en WiFi. Hierdoor kan je je eigen apparatuur makkelijk aansluiten en gebruiken voor presentaties of andere zaken.

In ons proeflokaal is er plek voor 18 zittende mensen. Eventueel is dit nog uit te breiden met statafels naar 25 personen.

Daarbij heb je nog tot de beschikking over twee WC’s en bieden wij bij de huur een koffie, thee, water en fris arrangement aan.

Eventueel heb je ook nog de mogelijkheid om een drankje na afloop van de vergadering bij ons te bestellen. Wij hebben standaard kwaliteitswijnen en (speciaal)bieren koud liggen!

Lunchen in ons proeflokaal?

Ons proeflokaal is ook te huur voor een georganiseerde lunch. Laat ons weten met hoeveel personen je komt en wij maken een offerte op maat. Wij verzorgen de lunch en de bijhorende drankjes. Je hebt met je groep een eigen privé locatie waarbij je gezellig samen kan komen en heerlijk lunchen!

Workshop of Cursus geven in ons proeflokaal?

Ben je zelf ondernemer of docent(e)? Je kan ook ons proeflokaal huren om je training of cursus te geven. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Eventueel kunnen wij het proeflokaal aanbieden inclusief drankarrangement of de deelnemers kunnen ook zelf op eigen kosten drankjes bestellen. Hierdoor heb je er zelf geen omkijken naar en een prachtige locatie om je cursus of training in te geven!

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Bovenstaand hebben we enkele voorbeelden uitgelicht, maar we staan voor alles open. Neem contact met ons op om te kijken voor de beschikbaarheid van het proeflokaal als ruimte en ontvang een offerte op maat!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.