Catering

Een dranken catering op locatie is een service waarbij wij naar een specifieke locatie gaan om dranken te serveren aan uw gasten. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens een feest, receptie, of bedrijfsbijeenkomst. We zullen dan een assortiment van dranken meenemen, van bijvoorbeeld wijn, bier, cocktails en non-alcoholische dranken, en deze serveren aan de gasten.

De Nieuwe Bourgondiërs kunnen iedereen bij wat voor een feest of evenement helemaal ontzorgen. We denken mee met de wensen en behoefte van de klant en stellen onze arrangementen helemaal op maat af. Verder hebben wij vanuit onze winkel voldoende beschikking over glazen, presentatie schalen, (uiteraard) dranken, bar én sta- en uitserveertafels mocht daar behoefte aan zijn.

De catering die De Nieuwe Bourgondiër levert is uiteraard vanuit het specialisme van lekkere drankjes. Maar ook kunnen we voorzien in hapjes. Vanuit ons proeflokaal kunnen wij overheerlijke borrelplanken en hapjes klaarmaken en op maat bereiden op de locatie. Vanuit onze ervaring van dranken-spijs combinaties zijn deze ook nog eens altijd goed op elkaar afgestemd.

De Nieuwe Bourgondiër levert catering in diverse arrangementen:

 • Drankenarrangement comfort (wijn, bier, fris)
 • Drankenarrangement premium (bubbels, wijn, (speciaal) bier, fris)

Eventueel kunnen de arrangementen nog worden aangevuld met hapjes. Dit kunnen we altijd in overleg doen.

Wij werken bij onze catering met een offerte op maat. De prijs wordt namelijk zo actueel mogelijk gecalculeerd waarbij ook groepsgrootte en locatie van toepassing zijn. Ook is inzet van personeel altijd in overleg en kunnen we dat alleen inschatten nadat we contact hebben gehad met de klant.

Kortom, neem contact met ons op voor de mogelijkheden en na een inventarisatie maken we een offerte op maat!

Bar op jouw feest of evenement?

Wil u een onbemande of bemande bar huren? Dan bent u bij De Nieuwe Bourgondiër aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk diverse bars voor verjaardagen, bedrijfsfeesten, festivals of andere evenementen waarbij een bar nodig is.

De bar kan bestaan uit verschillende elementen, zoals een tapinstallatie, koelkasten, glazen, bartools en decoratie. De bar wordt door ons opgebouwd en opgebroken. De Nieuwe Bourgondiër kan ook personeel leveren om de bar te bedienen, zoals een barman of -vrouw.

Wij hebben diverse mogelijkheden met betrekking tot de verhuur van een bar op locatie:

 • Bar met alleen tapinstallatie voor bier
 • Bar met naast de tapinstallatie ook uitschenktafels voor wijn
 • Cocktailbar
 • Gin-Tonic bar

Wij kunnen dus een bemande of onbemande bar verhuren. Bij een bemande bar moeten wij ook de dranken leveren. Bij een onbemande bar mag u zelf voor de materialen regelen indien gewenst. Uiteraard kunnen wij in een totaalpakket ook de dranken en materialen erbij leveren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Partyservice

Verjaardag, jubileum, geslaagd of zomaar. Er is altijd wel reden voor een feestje! Groots of kleinschalig, onze Partyservice helpt graag om er een feest van te maken waar je gasten nog lang over na zullen praten! Regel jouw feest dus via ons en zorg dat het je gasten aan niets ontbreekt! Informeer bij ons voor alle mogelijkheden.

Wij kunnen onder andere leveren:

 • Dranken
 • Glazen
 • Statafels
 • Bar
 • Tapinstallatie
 • Presentatieschalen met ijs (en vershoudbak voor het ijs)
 • Koelkasten

TIP: Wij nemen alles terug wat niet open is gegaan. Dus je loopt geen enkel risico van tekort komen of teveel te hebben!

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Bovenstaand hebben we enkele voorbeelden uitgelicht, maar we staan voor alles open. Neem contact met ons op om te kijken voor de beschikbaarheid van het proeflokaal als ruimte en ontvang een offerte op maat!

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”false” /]