Zaterdag 3 september – Bourgondisch Bierfestival

Op zaterdag 3 september organiseren we zowel in ons proeflokaal als op wederom een pop-up terras een heus kleinschalig Bourgondisch Bierfestival. Voor € 10,00 kan je je inschrijven en hiervoor krijg je 5 munten. Met deze munten kan je bieren gaan proeven en uiteraard kun je extra munten aan de kassa kopen. Op het pop-up terras zullen we het weersbestendig inrichten en feestelijk aankleden.

Uiteraard zal onze vast samenwerkingspartner, Brouwerij Gantelwasser, er ook bij zijn. Verder zullen we met een buitenbar en muziek komen. Verwacht gezelligheid en veel lekkere bieren om te proeven.

TICKETS

Vrijdag 9 september Wine & Dine

19:00 – 21:00

€ 40,00 per persoon

Op vrijdag 9 september organiseren we weer een Wine & Dine in ons proeflokaal. Verwacht een 3-gangen menu met bijpassende wijnen. Beleef een gastronomische ervaring in ons proeflokaal met heerlijke gerechten, mooie wijnen mét uitleg waarom de wijn bij het eten past en dat allemaal voor een laagdrempelige prijs.

TICKETS

Vrijdag 16 september Whisky Masterclass – Rondje om de wereld

20:00-22:00

€ 25,00 per persoon

Whisky expert Ronald Anneveldt laat je de intrigerende wijde wereld van whisk(e)y ontdekken. Je gaat op deze avond een scala aan whisk(e)y’s proeven die afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld.

Op deze avond komen de whisky landen als Japan, Taiwan, Frankrijk, Australië, Verenigde Staten, India, Ierland en uiteraard Schotland voorbij. Als je goed hebt geteld dan zie je dat we wel 8 whisky’s gaan proeven (nice!).

Uiteraard geven we wederom op een masterclass avond 10% korting voor de deelnemers op alle whisky’s.

TICKETS

Vrijdag 21 oktober Whisky Masterclass – Fijnproevers

20:00-22:00

€ 30,00 per persoon

Ronald is een ware whisky expert, die u tijdens deze masterclass meeneemt op een intrigerende reis langs verschillende whisk(e)y landen.

In deze whisky masterclass zullen we echte ‘premium’ whisky’s gaan proeven. Hieronder vindt je direct ook de selectie whisky’s die zullen schitteren op deze avond:

Wilkinstown 1.1 Single Farm Single Malt Whisky (Ierland)
Kavalan King Car Single Malt Whisky (Taiwan)
Glen Scotia 15YO Single Malt Whisky (Campbeltown)
The GlenAllachie 15YO Single Malt Whisky (Speyside)
Old Pulteney 15YO Single Malt Whisky (Highlands)
Tamdhu 15YO Single Malt Whisky (Speyside)
Glengoyne 18YO Single Malt Whisky (Highlands)
Loch Lomond 21YO Single Malt Whisky (Highlands)

Uiteindelijk krijg je 8 verschillende top whisky’s te proeven (!) Voor deze avond is er plek voor max. 20 personen. De deelnemers krijgen deze avond ook nog eens 10% korting op het whisky assortiment!

TICKETS

Vrijdag 25 november Rum vs Whisky Masterclass

20:00-22:00

€ 25,00 per persoon

Ronald Anneveldt laat je tijdens deze masterclass kennismaken met de verschillen én overeenkomsten tussen rum en whisky.

Een ware battle tussen rum en whisky dus. We krijgen onder andere rum uit Engeland, Colombia, Guyana en Schotland te proeven. De whisky’s zullen uit de Schotse regio’s Speyside, Lowlands en Highlands komen.

In totaal zullen er 8 rondes te proeven zijn.

Uiteraard geven we wederom op een masterclass avond 10% korting voor de deelnemers op alle whisky’s én nu ook het rum assortiment!

TICKETS

FACEBOOK & INSTAGRAM

VOLG ONS OP SOCIAL