Vrijdag 22 december: Inloop Proeverij

Tijd: 12:00 – 20:00

Locatie: Winkel en Proeflokaal Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Op vrijdag 22 december staan wij met tientallen wijnen, whisky’s, likeuren en rum open in onze winkel en proeflokaal om aan de bezoekers te laten proeven. Zo maak je een weloverwogen keuze om je wijn voor het kerstdiner of de perfecte whisky als cadeau te kiezen. De proeverij is een inloop proeverij dus iedereen kan zomaar even bij ons binnenvallen en proeven. Hiervoor rekenen wij helemaal niets, helemaal gratis!

Zaterdag 23 december: Inloop Proeverij

Tijd: 12:00 – 20:00

Locatie: Winkel en Proeflokaal Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Op zaterdag 23 december staan wij met tientallen wijnen, whisky’s, likeuren en rum open in onze winkel en proeflokaal om aan de bezoekers te laten proeven. Zo maak je een weloverwogen keuze om je wijn voor het kerstdiner of de perfecte whisky als cadeau te kiezen. De proeverij is een inloop proeverij dus iedereen kan zomaar even bij ons binnenvallen en proeven. Hiervoor rekenen wij helemaal niets, helemaal gratis!

Zondag 24 december: Inloop Proeverij

Tijd: 12:00 – 16:00

Locatie: Winkel en Proeflokaal Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Op zondag 24 december staan wij met tientallen wijnen, whisky’s, likeuren en rum open in onze winkel en proeflokaal om aan de bezoekers te laten proeven. Zo maak je een weloverwogen keuze om je wijn voor het kerstdiner of de perfecte whisky als cadeau te kiezen. De proeverij is een inloop proeverij dus iedereen kan zomaar even bij ons binnenvallen en proeven. Hiervoor rekenen wij helemaal niets, helemaal gratis!